"Bedrijven zijn al een tijd meer geïnteresseerd in videoconferencing, onder meer uit overwegingen om te bezuinigen en om hun CO2 impact terug te dringen", vertelt Jürgen Dobbelaere. "Door de malaise van de afgelopen dagen, is hun interesse enkel maar toegenomen."

Jürgen Dobbelaere is director van Eureka Video Conference Services. Ze richten zich met hun aanbod van videoconferenence-diensten op de Benelux-markt. Het bedrijf, dat 4 mensen tewerktstelt, ontvangt nu 25 aanvragen per week. In januari waren er dat nog 7.

"Het bewustzijn bij de bedrijven groeit dat je niet voor alles per se het vliegtuig moet nemen, maar dat je veel via videoconferencing kan afhandelen", besluit Jürgen Dobbelaere.

"Bedrijven zijn al een tijd meer geïnteresseerd in videoconferencing, onder meer uit overwegingen om te bezuinigen en om hun CO2 impact terug te dringen", vertelt Jürgen Dobbelaere. "Door de malaise van de afgelopen dagen, is hun interesse enkel maar toegenomen." Jürgen Dobbelaere is director van Eureka Video Conference Services. Ze richten zich met hun aanbod van videoconferenence-diensten op de Benelux-markt. Het bedrijf, dat 4 mensen tewerktstelt, ontvangt nu 25 aanvragen per week. In januari waren er dat nog 7. "Het bewustzijn bij de bedrijven groeit dat je niet voor alles per se het vliegtuig moet nemen, maar dat je veel via videoconferencing kan afhandelen", besluit Jürgen Dobbelaere.