Videocon Group is actief op vlak van telecom, olie en gas, energie, retail en consumentenelekronica. Via de 50-50 joint venture in hernieuwbare energie tussen Enfinity en Videocon Group zullen beide ondernemingen grootschalige projecten in zonne-energie ontwikkelen.

Het akkoord werd ondertekend in het bijzijn van prins Filip tijdens zijn handelsmissie naar India, aldus het persbericht.

Enfinity, met zetel in Waregem, heeft al enkele belangrijke projecten in India. Eind 2009 werd een overeenkomst aangekondigd met Titan Energy Systems, fabrikant van PV-modules, voor de ontwikkeling, financiering en bouw van een zonne-installatie van 3.000 ha in Andhra Pradesh.

Om de uitbreiding te ondersteunen zal Enfinity verschillende kantoren openen in India, aangestuurd vanuit een nieuw hoofdkantoor in Mumbai. Het kantoor in het economische centrum van India zal 25 tot 30 werknemers tellen. Tegen eind 2010 verwacht Enfinity dat het circa 100 mensen zal tewerkstellen in India.

Videocon Group is actief op vlak van telecom, olie en gas, energie, retail en consumentenelekronica. Via de 50-50 joint venture in hernieuwbare energie tussen Enfinity en Videocon Group zullen beide ondernemingen grootschalige projecten in zonne-energie ontwikkelen. Het akkoord werd ondertekend in het bijzijn van prins Filip tijdens zijn handelsmissie naar India, aldus het persbericht. Enfinity, met zetel in Waregem, heeft al enkele belangrijke projecten in India. Eind 2009 werd een overeenkomst aangekondigd met Titan Energy Systems, fabrikant van PV-modules, voor de ontwikkeling, financiering en bouw van een zonne-installatie van 3.000 ha in Andhra Pradesh.Om de uitbreiding te ondersteunen zal Enfinity verschillende kantoren openen in India, aangestuurd vanuit een nieuw hoofdkantoor in Mumbai. Het kantoor in het economische centrum van India zal 25 tot 30 werknemers tellen. Tegen eind 2010 verwacht Enfinity dat het circa 100 mensen zal tewerkstellen in India.