Wel is duidelijk dat de impact van het aantal mensen dat niet op het werk raakte, kleiner is dan bij een seizoensgriep, zo meldt werkgeversorganisatie VBO maandag.

Het aantal mensen met verlof zonder wedde of betaald verlof, lag maandag tussen de 2 en 2,5 procent, leert een rondvraag van het VBO. Daarbij is niet duidelijk hoeveel van hen afwezig zijn omdat ze niet op het werk raakten.

Volgens het VBO is de impact alvast kleiner dan bij een seizoensgriepperiode en moet hij makkelijk opgevangen kunnen worden.

Wel is duidelijk dat de impact van het aantal mensen dat niet op het werk raakte, kleiner is dan bij een seizoensgriep, zo meldt werkgeversorganisatie VBO maandag.Het aantal mensen met verlof zonder wedde of betaald verlof, lag maandag tussen de 2 en 2,5 procent, leert een rondvraag van het VBO. Daarbij is niet duidelijk hoeveel van hen afwezig zijn omdat ze niet op het werk raakten. Volgens het VBO is de impact alvast kleiner dan bij een seizoensgriepperiode en moet hij makkelijk opgevangen kunnen worden.