Sickinghe weet dat zijn apparatuur niet altijd naar behoren werkt, maar dat is nu eenmaal eigen aan de informatietechnologie van vandaag.

"Ook smartphones zitten vol bugs en vallen regelmatig uit", zegt hij laconiek. "Als wij een internetmodem bij u thuis zette en u zet die achter een betonnen muur, dan zal uw WIFI minder werken. Wij hebben dat niet altijd in de hand. Je kan dus niet alle storingen op ons afrekenen. Waar je ons wel op kan afrekenen is hoe wij omgaan met fouten."

KlantentevredenheidDe laatste maanden zijn Telenet-klanten heel tevreden, zo beweert Sickinghe. Volgens eigen metingen is ruim 80 procent tevreden tot zeer tevreden.

Vorig jaar werd de bonus van Sickinghe nog afgetopt omdat hij de target van klantentevredenheid niet gehaald had. Ook de andere 150 topmanagers binnen het bedrijf worden hierop afgerekend. Die bonus kan tot 40 procent afhankelijk zijn van het welbevinden van de klanten.

Stichting
Overigens staat Duco Sickinghe zijn bonus jaarlijks geheel of gedeeltelijk af aan de Telenet Foundation. Dat is de stichting die projecten steunt die de digitale kloof willen dichten.

Verder praat Z-Talk Goossens met Sickinghe over zijn managementstijl, over de grenzen aan de groei bij Telenet en over de concurrentie met Belgacom. (VG)

Z-Talk Goossens vanaf zaterdagochtend 11 uur op Kanaal Z. De volledige uitzending kunt u hier al bekijken.

Sickinghe weet dat zijn apparatuur niet altijd naar behoren werkt, maar dat is nu eenmaal eigen aan de informatietechnologie van vandaag. "Ook smartphones zitten vol bugs en vallen regelmatig uit", zegt hij laconiek. "Als wij een internetmodem bij u thuis zette en u zet die achter een betonnen muur, dan zal uw WIFI minder werken. Wij hebben dat niet altijd in de hand. Je kan dus niet alle storingen op ons afrekenen. Waar je ons wel op kan afrekenen is hoe wij omgaan met fouten." KlantentevredenheidDe laatste maanden zijn Telenet-klanten heel tevreden, zo beweert Sickinghe. Volgens eigen metingen is ruim 80 procent tevreden tot zeer tevreden. Vorig jaar werd de bonus van Sickinghe nog afgetopt omdat hij de target van klantentevredenheid niet gehaald had. Ook de andere 150 topmanagers binnen het bedrijf worden hierop afgerekend. Die bonus kan tot 40 procent afhankelijk zijn van het welbevinden van de klanten. Stichting Overigens staat Duco Sickinghe zijn bonus jaarlijks geheel of gedeeltelijk af aan de Telenet Foundation. Dat is de stichting die projecten steunt die de digitale kloof willen dichten. Verder praat Z-Talk Goossens met Sickinghe over zijn managementstijl, over de grenzen aan de groei bij Telenet en over de concurrentie met Belgacom. (VG)