IJsroomproducent Glacio uit Beerse wil IJsboerke in Tielen overnemen. De vakbonden zullen het overnamebod van Glacio vandaag voorleggen aan de 385 personeelsleden van IJsboerke. Dat meldt Gazet van Antwerpen.

Noodlijdend

IJsboerke balanceert op de rand van het faillissement. Glacio is de enige die op dit moment een overnamebod doet.

Wel is er volgens de krant mogelijk nog een tweede speler in het spel voor de overname van de huis-aan-huisverkoop van IJsboerke.

Nabij

Glacio is een industriële roomijsmaker die gespecialiseerd is in ijspralines. Het bedrijf ziet in een overname een kans om via IJsboerke 20 procent van de Belgische ijsroomproductie in te lijven.

Bovendien ziet de Glacio-directie grote synergiemogelijkheden, omdat de vestigingen van IJsboerke en Glacio nauwelijks tien kilometer van elkaar liggen. (Belga/KVDA)

IJsroomproducent Glacio uit Beerse wil IJsboerke in Tielen overnemen. De vakbonden zullen het overnamebod van Glacio vandaag voorleggen aan de 385 personeelsleden van IJsboerke. Dat meldt Gazet van Antwerpen. Noodlijdend IJsboerke balanceert op de rand van het faillissement. Glacio is de enige die op dit moment een overnamebod doet. Wel is er volgens de krant mogelijk nog een tweede speler in het spel voor de overname van de huis-aan-huisverkoop van IJsboerke. Nabij Glacio is een industriële roomijsmaker die gespecialiseerd is in ijspralines. Het bedrijf ziet in een overname een kans om via IJsboerke 20 procent van de Belgische ijsroomproductie in te lijven. Bovendien ziet de Glacio-directie grote synergiemogelijkheden, omdat de vestigingen van IJsboerke en Glacio nauwelijks tien kilometer van elkaar liggen. (Belga/KVDA)