In de zomer van 2010 legde CRH al de hand op Sax Sanitair, een groothandel in sanitaire en centrale verwarming met 12 vestigingen en 200 medewerkers in Oost- en West-Vlaanderen. Sani Perfect wordt een deel van Sax Sanitair.

Deze maand werden de Ieren ook al eigenaar van het in moeilijkheden verkerende Juma Beton (betonnen constructies) in Balen, een operatie waarmee ze 128 jobs vrijwaarden.

De Ierse groep CRH, een specialist in bouwmaterialen en verwante activiteiten, tekent voor een jaaromzet van 18 miljard euro en liefst 80.000 werknemers in 35 landen. In ons land staat CRH ook in voor de uitbating van 50 procent van de Gamma-winkels en is het ook franchisenemer voor de helft van die winkels.

Sani Perfect is een bedrijf met een grote traditie (opgericht in 1955) en een dito reputatie. De eigenaars, de familie Liénard, zien in de komst van CRH een grote meerwaarde omdat zowel de continuïteit als de werkegelegenheid volledig gevrijwaard blijven.

KC

In de zomer van 2010 legde CRH al de hand op Sax Sanitair, een groothandel in sanitaire en centrale verwarming met 12 vestigingen en 200 medewerkers in Oost- en West-Vlaanderen. Sani Perfect wordt een deel van Sax Sanitair. Deze maand werden de Ieren ook al eigenaar van het in moeilijkheden verkerende Juma Beton (betonnen constructies) in Balen, een operatie waarmee ze 128 jobs vrijwaarden. De Ierse groep CRH, een specialist in bouwmaterialen en verwante activiteiten, tekent voor een jaaromzet van 18 miljard euro en liefst 80.000 werknemers in 35 landen. In ons land staat CRH ook in voor de uitbating van 50 procent van de Gamma-winkels en is het ook franchisenemer voor de helft van die winkels. Sani Perfect is een bedrijf met een grote traditie (opgericht in 1955) en een dito reputatie. De eigenaars, de familie Liénard, zien in de komst van CRH een grote meerwaarde omdat zowel de continuïteit als de werkegelegenheid volledig gevrijwaard blijven. KC