Dat melden De Standaard en Het Nieuwsblad vrijdag. Speurders vielen in totaal op zeven verschillende plaatsen binnen. Woordvoerder Wilfried Remans van BNP Paribas Fortis bevestigt in De Standaard dat er huiszoekingen geweest zijn.

Het gerecht onderzoekt of Fortis beleggers heeft misleid tussen augustus 2007 en september 2008.

In augustus 2007 moest de algemene vergadering zich uitspreken over het bod van Fortis op ABN Amro. In september 2008 werd duidelijk dat de overname te hoog gegrepen was en dat Fortis onderuitging.

De speurders gaan vooral na of Fortis in die bewuste periode onjuiste informatie verspreidde over de liquiditeit en de solvabiliteit van de groep.

Dat melden De Standaard en Het Nieuwsblad vrijdag. Speurders vielen in totaal op zeven verschillende plaatsen binnen. Woordvoerder Wilfried Remans van BNP Paribas Fortis bevestigt in De Standaard dat er huiszoekingen geweest zijn. Het gerecht onderzoekt of Fortis beleggers heeft misleid tussen augustus 2007 en september 2008. In augustus 2007 moest de algemene vergadering zich uitspreken over het bod van Fortis op ABN Amro. In september 2008 werd duidelijk dat de overname te hoog gegrepen was en dat Fortis onderuitging. De speurders gaan vooral na of Fortis in die bewuste periode onjuiste informatie verspreidde over de liquiditeit en de solvabiliteit van de groep.