Met de overname kan House of Talents van gedelegeerd bestuurder Steve Rousseau een totaalpakket aanbieden. Dankzij de integratie van Gamma HR Consulting wordt de groep onder meer actief direct search van directie- en managementprofielen.

Door de overname wordt House of Talents ook een speler op de markt in werving en selectie, outsourcing, interimmanagement en assestmentcenters. "Door deze overname zijn we klaar voor de uitdagingen van morgen", zegt Steve Rousseau.

Sinds 2003 werd Gamma HR Consulting geleid door Nadia Mhiri, die nu toetreedt tot het management van House of Talents.
House of Talents werd in 2008 gesticht door Steve Rousseau en overkoepelde tot vandaag drie bedrijven: Sales Talents, Care Talents en Financial Talents. De integratie van Gamma HR Consulting leidt tot de oprichting van twee bijkomende filialen (HR Talents en Executive Talents). House of Talents telt twee jaar na zijn oprichting 65 medewerkers en is actief in heel België.

KC

Met de overname kan House of Talents van gedelegeerd bestuurder Steve Rousseau een totaalpakket aanbieden. Dankzij de integratie van Gamma HR Consulting wordt de groep onder meer actief direct search van directie- en managementprofielen.Door de overname wordt House of Talents ook een speler op de markt in werving en selectie, outsourcing, interimmanagement en assestmentcenters. "Door deze overname zijn we klaar voor de uitdagingen van morgen", zegt Steve Rousseau. Sinds 2003 werd Gamma HR Consulting geleid door Nadia Mhiri, die nu toetreedt tot het management van House of Talents. House of Talents werd in 2008 gesticht door Steve Rousseau en overkoepelde tot vandaag drie bedrijven: Sales Talents, Care Talents en Financial Talents. De integratie van Gamma HR Consulting leidt tot de oprichting van twee bijkomende filialen (HR Talents en Executive Talents). House of Talents telt twee jaar na zijn oprichting 65 medewerkers en is actief in heel België. KC