In een videoboodschap tot het personeel zei CEO Augustus Tang woensdag: 'Ik hoop dat jullie allemaal meedoen, van onze werknemers in de frontlinie tot onze hoge kaderleden, en dat jullie delen in de huidige uitdagingen.'

Dinsdag kondigde Cathay Pacific aan dat de internationale vluchten met 30 procent verlaagd worden en de vluchten binnen China met 90 procent. In een brief hierover die naar het personeel werd gestuurd, staat dat "dit niet het einde is, ondanks het feit dat we we niet langer op China moeten vliegen in deze kritieke periode".

In een videoboodschap tot het personeel zei CEO Augustus Tang woensdag: 'Ik hoop dat jullie allemaal meedoen, van onze werknemers in de frontlinie tot onze hoge kaderleden, en dat jullie delen in de huidige uitdagingen.' Dinsdag kondigde Cathay Pacific aan dat de internationale vluchten met 30 procent verlaagd worden en de vluchten binnen China met 90 procent. In een brief hierover die naar het personeel werd gestuurd, staat dat "dit niet het einde is, ondanks het feit dat we we niet langer op China moeten vliegen in deze kritieke periode".