Dat is volgens Liberty Global ongeveer 8,1 keer de geschatte winst voor financieel resultaat en afschrijvingen (ebitda) in 2011, rekening houdend met de synergieën die de overname zal opleveren. Het netwerk van Kabel BW passeert 3,7 miljoen huizen en heeft 2,4 miljoen klanten.

Liberty is ook al eigenaar van het ongeveer twee keer zo grote Unitymedia in Hessen en Nord-Rhein Westfalen.

Eerder in maart had Bloomberg gemeld dat de private equity fondsen achter Kabel BW Deutsche Bank en JP Morgan hadden aangesteld om een beursgang voor te bereiden.

Op dat moment zei Bloomberg al dat er ook belangstelling was van Liberty Global, Cinven en enkele andere financiers.

B.L.

Dat is volgens Liberty Global ongeveer 8,1 keer de geschatte winst voor financieel resultaat en afschrijvingen (ebitda) in 2011, rekening houdend met de synergieën die de overname zal opleveren. Het netwerk van Kabel BW passeert 3,7 miljoen huizen en heeft 2,4 miljoen klanten. Liberty is ook al eigenaar van het ongeveer twee keer zo grote Unitymedia in Hessen en Nord-Rhein Westfalen. Eerder in maart had Bloomberg gemeld dat de private equity fondsen achter Kabel BW Deutsche Bank en JP Morgan hadden aangesteld om een beursgang voor te bereiden. Op dat moment zei Bloomberg al dat er ook belangstelling was van Liberty Global, Cinven en enkele andere financiers. B.L.