Door de overname van het Nederlandse familiebedrijf ComPlan Nederland wordt HICT voor het eerst ook een aanbieder van uitzend- en detacheringsdiensten in de gezondheidszorg.

Daarvoor richt HICT een apart filiaal op, dat de naam HICT Interim krijgt. HICT Interim gaat zowel in Nederland als in België van start. In de praktijk zal HICT dus niet meer alleen management consulting aanbieden, maar ook interim-management. Volgens CEO Jan Demey speelt HICT met dat nieuwe aanbod in op een grote behoefte in de markt.

ComPlan is een gespecialiseerd selectiekantoor voor IT'ers die gespecialiseerd zijn in toepassingen voor de medische wereld. Bij ComPlan werken een tiental mensen.

HICT, opgericht in 2004, is met 25 medewerkers goed voor 3,6 miljoen euro omzet. De kmo bestudeert de efficiëntie in ziekenhuizen en zorgtehuizen. Het doel is een toegevoegde waarde te bieden op alle niveaus (logistiek, behandeling patiënten, organisatie, IT). De vandaag bezegelde overname in Nederland is een vorm van verticale integratie. HICT heeft naast zijn hoofdkantoor in Brugge, nog filialen of vertegenwoordigingskantoren in Nederland, Engeland (Londen), Frankrijk (Parijs), Zwitserland (Zug), de VS (Chicago) en het Midden Oosten (Riaad). (KC)

Door de overname van het Nederlandse familiebedrijf ComPlan Nederland wordt HICT voor het eerst ook een aanbieder van uitzend- en detacheringsdiensten in de gezondheidszorg. Daarvoor richt HICT een apart filiaal op, dat de naam HICT Interim krijgt. HICT Interim gaat zowel in Nederland als in België van start. In de praktijk zal HICT dus niet meer alleen management consulting aanbieden, maar ook interim-management. Volgens CEO Jan Demey speelt HICT met dat nieuwe aanbod in op een grote behoefte in de markt. ComPlan is een gespecialiseerd selectiekantoor voor IT'ers die gespecialiseerd zijn in toepassingen voor de medische wereld. Bij ComPlan werken een tiental mensen. HICT, opgericht in 2004, is met 25 medewerkers goed voor 3,6 miljoen euro omzet. De kmo bestudeert de efficiëntie in ziekenhuizen en zorgtehuizen. Het doel is een toegevoegde waarde te bieden op alle niveaus (logistiek, behandeling patiënten, organisatie, IT). De vandaag bezegelde overname in Nederland is een vorm van verticale integratie. HICT heeft naast zijn hoofdkantoor in Brugge, nog filialen of vertegenwoordigingskantoren in Nederland, Engeland (Londen), Frankrijk (Parijs), Zwitserland (Zug), de VS (Chicago) en het Midden Oosten (Riaad). (KC)