Operationeel directeur Kim Hammonds treedt bij de aandeelhoudersvergadering in mei af. Haar positie kwam onder druk te staan, onder meer na kritiek die ze uitte op Deutsche Bank.

Hammonds heeft naar verluidt tijdens een intern evenement in maart gezegd dat Deutsche Bank 'het meest disfunctionele bedrijf' is waar ze ooit voor heeft gewerkt.

De Amerikaanse Hammonds ging in 2013 aan de slag bij het financiële concern, vooral om de IT meer te stroomlijnen.

Naast haar vertrek werd ook bekend dat het hoofd voor relaties met investeerders van de bank opstapt.

CEO John Cryan moest onlangs plaats maken voor vicevoorzitter Christian Sewing. Er kwam kritiek op Cryan door de zwakke prestaties van Deutsche Bank. Behalve Cryan pakt ook topbestuurder Marcus Schenk zijn biezen.

Operationeel directeur Kim Hammonds treedt bij de aandeelhoudersvergadering in mei af. Haar positie kwam onder druk te staan, onder meer na kritiek die ze uitte op Deutsche Bank. Hammonds heeft naar verluidt tijdens een intern evenement in maart gezegd dat Deutsche Bank 'het meest disfunctionele bedrijf' is waar ze ooit voor heeft gewerkt. De Amerikaanse Hammonds ging in 2013 aan de slag bij het financiële concern, vooral om de IT meer te stroomlijnen. Naast haar vertrek werd ook bekend dat het hoofd voor relaties met investeerders van de bank opstapt. CEO John Cryan moest onlangs plaats maken voor vicevoorzitter Christian Sewing. Er kwam kritiek op Cryan door de zwakke prestaties van Deutsche Bank. Behalve Cryan pakt ook topbestuurder Marcus Schenk zijn biezen.