Woensdag vindt bij Proximus een paritair comité plaats. Een sociaal akkoord zal daar niet bereikt worden, want met de afwijzing van ACOD en ACV is de vereiste tweederdemeerderheid niet meer haalbaar. ACV hoopt nu met de raad van bestuur een oplossing te vinden. 'Als het met de directie niet lukt, dan maar met de raad van bestuur', zegt Coremans.

Het belooft woensdag een woelige dag te worden bij Proximus. De vakbonden roepen het personeel op om 's ochtends tijdens de bijeenkomst van een paritair comité naar de Proximus-torens aan het Brusselse Noordstation af te zakken om te protesteren tegen de herstructureringsplannen.

Bovendien komt de raad van bestuur van Proximus die dag ook bijeen. Mogelijk komt er dan nieuws over wie de nieuwe CEO van het telecombedrijf wordt. Volgens De Tijd ligt het hoofd van de consumentenafdeling, de Fransman Guillaume Boutin, voorop in de race.

Woensdag vindt bij Proximus een paritair comité plaats. Een sociaal akkoord zal daar niet bereikt worden, want met de afwijzing van ACOD en ACV is de vereiste tweederdemeerderheid niet meer haalbaar. ACV hoopt nu met de raad van bestuur een oplossing te vinden. 'Als het met de directie niet lukt, dan maar met de raad van bestuur', zegt Coremans.Het belooft woensdag een woelige dag te worden bij Proximus. De vakbonden roepen het personeel op om 's ochtends tijdens de bijeenkomst van een paritair comité naar de Proximus-torens aan het Brusselse Noordstation af te zakken om te protesteren tegen de herstructureringsplannen.Bovendien komt de raad van bestuur van Proximus die dag ook bijeen. Mogelijk komt er dan nieuws over wie de nieuwe CEO van het telecombedrijf wordt. Volgens De Tijd ligt het hoofd van de consumentenafdeling, de Fransman Guillaume Boutin, voorop in de race.