Vanaf 1 oktober, zo besliste de regeing Di Rupo, zullen ondernemers die hun vennootschap liquideren geen 10 maar 25 procent belasting moeten betalen op het positief saldo dat overblijft, de zogenaamde liquidatiebonus. Volgens de krant De Tijd wil Herman Schueremans die belastingverhoging voor zijn en zijn vennootschap Herman Scheuremans bvba eerder opdoeken.

Schueremans, de man achter Rock Werchter, en gewezen parlementslid, heeft naar eigen zeggen met zijn vennootschap elk jaar meer dan 1 miljoen euro belastingen betaald. Het eigen vermogen was aangedikt tot 18,3 miljoen.

(Belga/RR)

Vanaf 1 oktober, zo besliste de regeing Di Rupo, zullen ondernemers die hun vennootschap liquideren geen 10 maar 25 procent belasting moeten betalen op het positief saldo dat overblijft, de zogenaamde liquidatiebonus. Volgens de krant De Tijd wil Herman Schueremans die belastingverhoging voor zijn en zijn vennootschap Herman Scheuremans bvba eerder opdoeken.Schueremans, de man achter Rock Werchter, en gewezen parlementslid, heeft naar eigen zeggen met zijn vennootschap elk jaar meer dan 1 miljoen euro belastingen betaald. Het eigen vermogen was aangedikt tot 18,3 miljoen.(Belga/RR)