Er is nog geen definitief punt gezet achter de overname van de perserij van Ford Genk. Kandidaat investeerder Guido Dumarey heeft zijn oorspronkelijk bod aangepast, zo schrijven het Belang van Limburg en Het Nieuwsblad.

Afgelopen vrijdag leek het over en uit voor de overnameplannen van Guido Dumarey. Na een vernietigend rapport over de toekomstperspectieven van de perserij als onafhankelijk toeleverancier aan de auto-industrie, besliste de Vlaamse regering niet op het overnamebod in te gaan. Guido Dumarey gooide daarop de handdoek in de ring.

Maandag bleek Dumarey dan toch bereid zijn overnameplan aan te passen. "Wij hebben ons oorspronkelijke plan op een aantal punten geoptimaliseerd", aldus Marc Maes, bij Punch verantwoordelijk voor overnames, en de rechterhand van Guido Dumarey.

Op het kabinet van Vlaams minister Muyters kon een woordvoerder alleen bevestigen "gehoord te hebben" dat er een aangepast plan zou worden voorgelegd, maar dat dit nog niet gebeurd was. (Belga/NS)

Er is nog geen definitief punt gezet achter de overname van de perserij van Ford Genk. Kandidaat investeerder Guido Dumarey heeft zijn oorspronkelijk bod aangepast, zo schrijven het Belang van Limburg en Het Nieuwsblad.Afgelopen vrijdag leek het over en uit voor de overnameplannen van Guido Dumarey. Na een vernietigend rapport over de toekomstperspectieven van de perserij als onafhankelijk toeleverancier aan de auto-industrie, besliste de Vlaamse regering niet op het overnamebod in te gaan. Guido Dumarey gooide daarop de handdoek in de ring. Maandag bleek Dumarey dan toch bereid zijn overnameplan aan te passen. "Wij hebben ons oorspronkelijke plan op een aantal punten geoptimaliseerd", aldus Marc Maes, bij Punch verantwoordelijk voor overnames, en de rechterhand van Guido Dumarey. Op het kabinet van Vlaams minister Muyters kon een woordvoerder alleen bevestigen "gehoord te hebben" dat er een aangepast plan zou worden voorgelegd, maar dat dit nog niet gebeurd was. (Belga/NS)