Deze innovatieve luxeboot van de nieuwste generatie wordt op 2 juli in de vaart genomen en is eigendom van rederij Norwegian Cruise Line (NCL).

Valcke Bowling, dat werd opgericht in 1966, boekt een omzet van 18 miljoen euro en heeft 135 voltijdse werknemers in dienst. Het familiebedrijf met standplaats in Wevelgem, is uitbater van eigen bowlingcentra (waaronder een van Europa's grootste bowlingcentra ten noorden van Parijs) maar is ook exclusief partner van het Amerikaanse Brunswick Bowling & Billiards (BB&B). BB&B maakt deel uit van Brunswick Corporation, dat genoteerd op de New York Stock Exchange. In de professionele bowlingwereld is BB&B dé referentie wereldwijd. Brunswick en Valcke werken al decennia samen om projecten tot een goed einde te brengen.

Het Noorse schip Epic is met zijn negentien verschillende verdiepingen en zowat 1.730 bemanningsleden aan boord, het grootste luxeschip van Noorwegen. Het schip werd gebouwd in Frankrijk maar zal over enkele weken in New York worden gedoopt.

KC

Deze innovatieve luxeboot van de nieuwste generatie wordt op 2 juli in de vaart genomen en is eigendom van rederij Norwegian Cruise Line (NCL). Valcke Bowling, dat werd opgericht in 1966, boekt een omzet van 18 miljoen euro en heeft 135 voltijdse werknemers in dienst. Het familiebedrijf met standplaats in Wevelgem, is uitbater van eigen bowlingcentra (waaronder een van Europa's grootste bowlingcentra ten noorden van Parijs) maar is ook exclusief partner van het Amerikaanse Brunswick Bowling & Billiards (BB&B). BB&B maakt deel uit van Brunswick Corporation, dat genoteerd op de New York Stock Exchange. In de professionele bowlingwereld is BB&B dé referentie wereldwijd. Brunswick en Valcke werken al decennia samen om projecten tot een goed einde te brengen. Het Noorse schip Epic is met zijn negentien verschillende verdiepingen en zowat 1.730 bemanningsleden aan boord, het grootste luxeschip van Noorwegen. Het schip werd gebouwd in Frankrijk maar zal over enkele weken in New York worden gedoopt. KC