Netto verdiende de groep uit Sint-Katelijne Waver in de eerste helft van het gebroken boekjaar 1,1 miljoen euro. Een jaar geleden moest de groente- en fruithandelaar nog een verlies van 44,9 miljoen euro slikken. Ook de omzet ging er op vooruit.

Greenyard kon de verkopen 10,3 procent opdrijven tot 2,17 miljard euro. Zowel bij de verse producten (fresh) als bij diepvries en inmaak (long fresh) was er een stijgende omzet, met dank aan een toename van vooral de groenteverkoop.

Greenyard ziet ook de schulden zakken en verwacht dat de schuldgraad tegen het einde van het boekjaar nog verder zal dalen.

Netto verdiende de groep uit Sint-Katelijne Waver in de eerste helft van het gebroken boekjaar 1,1 miljoen euro. Een jaar geleden moest de groente- en fruithandelaar nog een verlies van 44,9 miljoen euro slikken. Ook de omzet ging er op vooruit. Greenyard kon de verkopen 10,3 procent opdrijven tot 2,17 miljard euro. Zowel bij de verse producten (fresh) als bij diepvries en inmaak (long fresh) was er een stijgende omzet, met dank aan een toename van vooral de groenteverkoop. Greenyard ziet ook de schulden zakken en verwacht dat de schuldgraad tegen het einde van het boekjaar nog verder zal dalen.