Prosonix, gevestigd in Oxford, bouwt aan een portefeuille van ademhalingsmedicijnen. De transactie met Circassia omvat een initiële betaling en een uitgestelde betaling.

Enkel op basis van de initiële betaling heeft de verkoop een positieve impact van 7,6 miljoen euro (0,30 euro per aandeel) op het laatst gepubliceerde eigen vermogen van Gimv op 31 december 2014.

Over de gehele looptijd van de investering ligt het rendement ruim boven het historische gemiddelde van Gimv.

Voor Quest for Growth betekent de transactie, als die succesvol wordt afgesloten, een positieve impact op haar intrinsieke waarde van ongeveer 10 miljoen euro of 0,86 euro per aandeel. (Belga/BO)

Prosonix, gevestigd in Oxford, bouwt aan een portefeuille van ademhalingsmedicijnen. De transactie met Circassia omvat een initiële betaling en een uitgestelde betaling. Enkel op basis van de initiële betaling heeft de verkoop een positieve impact van 7,6 miljoen euro (0,30 euro per aandeel) op het laatst gepubliceerde eigen vermogen van Gimv op 31 december 2014. Over de gehele looptijd van de investering ligt het rendement ruim boven het historische gemiddelde van Gimv. Voor Quest for Growth betekent de transactie, als die succesvol wordt afgesloten, een positieve impact op haar intrinsieke waarde van ongeveer 10 miljoen euro of 0,86 euro per aandeel. (Belga/BO)