Gijbels Group bouwt een tweede vestiging voor Quick in Sint-Eloois-Vijve bij Waregem.

Er liggen nog drie andere vestigingen op de tekentafel. De inplanting kost aan bouwkosten zo'n 500 tot 650.000 euro, los van de factuur van de inrichting. De constructie gebeurt volgens het energiezuinige Qubic-model en is de start van een investeringsgolf.

Flémalle is het 88ste restaurant van Quick in België. In totaal heeft de hamburgerketen een 500 restaurants, vooral in Frankrijk, België en Luxemburg. De groep haalde in 2011 982 miljoen euro omzet. (HB)

Gijbels Group bouwt een tweede vestiging voor Quick in Sint-Eloois-Vijve bij Waregem. Er liggen nog drie andere vestigingen op de tekentafel. De inplanting kost aan bouwkosten zo'n 500 tot 650.000 euro, los van de factuur van de inrichting. De constructie gebeurt volgens het energiezuinige Qubic-model en is de start van een investeringsgolf. Flémalle is het 88ste restaurant van Quick in België. In totaal heeft de hamburgerketen een 500 restaurants, vooral in Frankrijk, België en Luxemburg. De groep haalde in 2011 982 miljoen euro omzet. (HB)