Na het halen van de landstitel vorige week donderdag wordt de club overspoeld met aanvragen voor abonnementen en tickets. "We hebben 20.000 plaatsen en we zullen waarschijnlijk naar 18.000 abonnementen gaan, 1.000 plaatsen voor de bezoekers en 1.000 flexibele tickets voor de dag van de wedstrijd."

Ondanks de grote interesse wil Ivan De Witte zijn voetbalstadion niet meteen uitbreiden. "Op korte termijn hebben we besloten om dat niet te doen. We gaan het wel bestuderen. Dus het zal er nu op aan komen om snel je abonnement aan te vragen."

Ook sponsors dienen zich spontaan aan. "Als we dat zouden willen, zouden we meteen een nieuwe hoofdsponsor onder de arm kunnen nemen. Maar onze club heeft waarden, en een daarvan is loyauteit. VDK Spaarbank heeft ons ontzettend geholpen in de periodes dat we het nodig hadden, dus de bank blijft onze belangrijkste partner in sponsoring."

Ivan De Witte doet ook uitvoerig uit de doeken hoe hij AA Gent gezond kreeg, nadat hij er een schuldenberg van geen 10 maar 23 miljoen terugvond, 15 jaar geleden. Hij blikt terug op zijn periode als voorzitter van de Pro League en tenslotte op zijn carrière als ondernemer bij het HR-bedrijf Hudson België.

Z-Talk Goossens vanaf zaterdagochtend 11 uur op Kanaal Z of hier reeds via deze link.

Na het halen van de landstitel vorige week donderdag wordt de club overspoeld met aanvragen voor abonnementen en tickets. "We hebben 20.000 plaatsen en we zullen waarschijnlijk naar 18.000 abonnementen gaan, 1.000 plaatsen voor de bezoekers en 1.000 flexibele tickets voor de dag van de wedstrijd." Ondanks de grote interesse wil Ivan De Witte zijn voetbalstadion niet meteen uitbreiden. "Op korte termijn hebben we besloten om dat niet te doen. We gaan het wel bestuderen. Dus het zal er nu op aan komen om snel je abonnement aan te vragen."Ook sponsors dienen zich spontaan aan. "Als we dat zouden willen, zouden we meteen een nieuwe hoofdsponsor onder de arm kunnen nemen. Maar onze club heeft waarden, en een daarvan is loyauteit. VDK Spaarbank heeft ons ontzettend geholpen in de periodes dat we het nodig hadden, dus de bank blijft onze belangrijkste partner in sponsoring."Ivan De Witte doet ook uitvoerig uit de doeken hoe hij AA Gent gezond kreeg, nadat hij er een schuldenberg van geen 10 maar 23 miljoen terugvond, 15 jaar geleden. Hij blikt terug op zijn periode als voorzitter van de Pro League en tenslotte op zijn carrière als ondernemer bij het HR-bedrijf Hudson België.