De retailketen Galeria Inno - onderdeel van de Duitse groep Kaufho f- wil over enkele jaren opnieuw een vestiging openen in het centrum van Hasselt.

De bouwaanvragen werden zopas ingediend. Het dossier kwam in een stroomversnelling terecht na de recente aankoop van een pand aan de Koning Albertstraat door de Baltisse Group. Baltisse Group zou nu eerst het pand grondig verbouwen, waarna de inrichting start van een volwaardige Galeria Inno met 8000 m² verkoopoppervlakte gespreid over 4 verdiepingen.

Er zijn momenteel 15 Galeria Inno winkels in België (8 in Vlaanderen, 4 in Brussel en 3 in Wallonië), en met de terugkeer naar Hasselt blijft er nu enkel nog een leemte in Zuiwdwest-Vlaanderen. In een ver verleden telde ook Kortrijk een Inno. Galeria Inno zoekt voor zijn vestigingen altijd naar triple AAA-locaties in de steden. Het kloppende hart van het stadscentrum wordt steevast bestempeld als de perfecte locatie voor een Galeria Inno grootwarenhuis. De nieuwe winkel in Hasselt moet volgens plan begin 2015 de deuren openen. (KC)

De retailketen Galeria Inno - onderdeel van de Duitse groep Kaufho f- wil over enkele jaren opnieuw een vestiging openen in het centrum van Hasselt.De bouwaanvragen werden zopas ingediend. Het dossier kwam in een stroomversnelling terecht na de recente aankoop van een pand aan de Koning Albertstraat door de Baltisse Group. Baltisse Group zou nu eerst het pand grondig verbouwen, waarna de inrichting start van een volwaardige Galeria Inno met 8000 m² verkoopoppervlakte gespreid over 4 verdiepingen. Er zijn momenteel 15 Galeria Inno winkels in België (8 in Vlaanderen, 4 in Brussel en 3 in Wallonië), en met de terugkeer naar Hasselt blijft er nu enkel nog een leemte in Zuiwdwest-Vlaanderen. In een ver verleden telde ook Kortrijk een Inno. Galeria Inno zoekt voor zijn vestigingen altijd naar triple AAA-locaties in de steden. Het kloppende hart van het stadscentrum wordt steevast bestempeld als de perfecte locatie voor een Galeria Inno grootwarenhuis. De nieuwe winkel in Hasselt moet volgens plan begin 2015 de deuren openen. (KC)