De winkelketen kondigde vrijdag al aan, faillissement te zullen aanvragen. Het bankroet betreft de Nederlandse organisatie van Free Record Shop, met 141 filialen en 755 medewerkers.

Game Mania en de Belgische tak van Free Record Shop zijn niet bij het faillissement betrokken.

De rechtbank heeft twee curatoren benoemd. Zij zullen naar verwachting gaan onderzoeken of het mogelijk is in afgeslankte vorm een doorstart te maken.

De medewerkers, de ondernemingsraad, de vakbonden en leveranciers werden vrijdag op de hoogte gebracht van het faillissement. (Belga/TE)

De winkelketen kondigde vrijdag al aan, faillissement te zullen aanvragen. Het bankroet betreft de Nederlandse organisatie van Free Record Shop, met 141 filialen en 755 medewerkers. Game Mania en de Belgische tak van Free Record Shop zijn niet bij het faillissement betrokken. De rechtbank heeft twee curatoren benoemd. Zij zullen naar verwachting gaan onderzoeken of het mogelijk is in afgeslankte vorm een doorstart te maken. De medewerkers, de ondernemingsraad, de vakbonden en leveranciers werden vrijdag op de hoogte gebracht van het faillissement. (Belga/TE)