Fortuna Financial Group gaat in totaal 250 polishouders overnemen die via Optima Bank een beleggingsverzekering bij Baloise Insurance hebben afgesloten. Voor die klanten gaat er niets veranderen, laat de vermogensbegeleider weten. Het contract blijft lopen bij Baloise Insurance. Het is enkel de tussenpersoon die wijzigt. Fortuna Financial Group zal volgens de Europese MiFID-richtlijnen de beleggingsverzekeringen van de klanten voortaan van nabij opvolgen.

"De 250 polishouders die sinds het faillissement van Optima Bank op 15 juni in het duister tastten over de verdere opvolging van hun beleggingsverzekering, kunnen vandaag bij ons terecht. Fortuna Financial Group is sinds zijn oprichting in 2001 uitgegroeid tot de belangrijkste partner van beleggingsverzekeringen van Baloise in België. We kennen de materie dus bijzonder goed", laat Frank Peeraer, CEO van Fortuna Financial Group weten.

Fortuna, opgericht in 2001, werkt al langer samen met verzekeraar Baloise. Volgens CEO Frank Peeraer is de vermogensbegeleider de belangrijkste partner van beleggingsverzekeringen van Baloise in België.

Eind augustus raakte reeds de overname van de portefeuille aanvullende pensioenverzekeringen van bank in faling Optima bekend. Die portefeuille met ongeveer 6.600 contracten, samen goed voor ongeveer 140 miljoen euro opgebouwde reserves, ging naar Bank J.Van Breda & Co.

Verdere details over de portefeuille beleggingsverzekeringen, zeg maar levensverzekeringen opgebouwd via aandelen, gaf Fortuna niet.De vermogensbegeleider begeleidt zowel particuliere als professionele klanten. In totaal gaat het om meer dan 1.000 cliënten die dagelijks advies inwinnen over hoe ze het best hun successie regelen en hun vermogen vergroten via beleggingen.(NS)

Fortuna Financial Group gaat in totaal 250 polishouders overnemen die via Optima Bank een beleggingsverzekering bij Baloise Insurance hebben afgesloten. Voor die klanten gaat er niets veranderen, laat de vermogensbegeleider weten. Het contract blijft lopen bij Baloise Insurance. Het is enkel de tussenpersoon die wijzigt. Fortuna Financial Group zal volgens de Europese MiFID-richtlijnen de beleggingsverzekeringen van de klanten voortaan van nabij opvolgen. "De 250 polishouders die sinds het faillissement van Optima Bank op 15 juni in het duister tastten over de verdere opvolging van hun beleggingsverzekering, kunnen vandaag bij ons terecht. Fortuna Financial Group is sinds zijn oprichting in 2001 uitgegroeid tot de belangrijkste partner van beleggingsverzekeringen van Baloise in België. We kennen de materie dus bijzonder goed", laat Frank Peeraer, CEO van Fortuna Financial Group weten. Fortuna, opgericht in 2001, werkt al langer samen met verzekeraar Baloise. Volgens CEO Frank Peeraer is de vermogensbegeleider de belangrijkste partner van beleggingsverzekeringen van Baloise in België. Eind augustus raakte reeds de overname van de portefeuille aanvullende pensioenverzekeringen van bank in faling Optima bekend. Die portefeuille met ongeveer 6.600 contracten, samen goed voor ongeveer 140 miljoen euro opgebouwde reserves, ging naar Bank J.Van Breda & Co. Verdere details over de portefeuille beleggingsverzekeringen, zeg maar levensverzekeringen opgebouwd via aandelen, gaf Fortuna niet.De vermogensbegeleider begeleidt zowel particuliere als professionele klanten. In totaal gaat het om meer dan 1.000 cliënten die dagelijks advies inwinnen over hoe ze het best hun successie regelen en hun vermogen vergroten via beleggingen.(NS)