Dat heeft Het Belang van Limburg uit goede bron vernomen. Over de identiteit van de geïnteresseerden is niets bekend.

Tot nu toe hebben zich een viertal investeerders aangeboden met concrete interesse in de fabriek of de site wanneer Ford eind 2014 stopt met de productie. Volgens een bron dicht bij het dossier zou het bij minstens één van de kandidaten gaan om een bedrijf in de autosector.

Geschrokken van de stakingen

In een reactie zegt het kabinet van Vlaams minister-president Kris Peeters weet te hebben van een "aantal leads" en dat die door Ford verder worden bekeken en gecontroleerd op hun haalbaar- en betrouwbaarheid. Volgens de bron waarop de krant zich baseert, zijn mogelijke investeerders ook geschrokken van de moeizame sociale onderhandelingen, van de stakingen en van de blokkades. (Belga/TV)

Dat heeft Het Belang van Limburg uit goede bron vernomen. Over de identiteit van de geïnteresseerden is niets bekend. Tot nu toe hebben zich een viertal investeerders aangeboden met concrete interesse in de fabriek of de site wanneer Ford eind 2014 stopt met de productie. Volgens een bron dicht bij het dossier zou het bij minstens één van de kandidaten gaan om een bedrijf in de autosector.Geschrokken van de stakingen In een reactie zegt het kabinet van Vlaams minister-president Kris Peeters weet te hebben van een "aantal leads" en dat die door Ford verder worden bekeken en gecontroleerd op hun haalbaar- en betrouwbaarheid. Volgens de bron waarop de krant zich baseert, zijn mogelijke investeerders ook geschrokken van de moeizame sociale onderhandelingen, van de stakingen en van de blokkades. (Belga/TV)