Door de crisis is er minder vraag naar de grote wagens die in Genk van de band rollen, schrijven Het Belang van Limburg en Gazet van Antwerpen. Bovendien is de vraag naar de Mondeo in afwachting van het nieuwe model afgenomen. Daardoor zou de directie tussen oktober en december 36 stempeldagen overwegen.

Heel december stil

Het gaat om 21 dagen in oktober en november. In december zou de fabriek de hele maand stilliggen: er is immers ook een week collectief verlof voorzien en er wordt in de eerste week van december niet gewerkt.

De vakbonden van de fabriek ontmoeten vandaag/donderdag topman Stephen Odell in Keulen. Ze hopen te weten te komen wanneer de productie van de nieuwe Mondeo zal starten. (Belga/TV)

Door de crisis is er minder vraag naar de grote wagens die in Genk van de band rollen, schrijven Het Belang van Limburg en Gazet van Antwerpen. Bovendien is de vraag naar de Mondeo in afwachting van het nieuwe model afgenomen. Daardoor zou de directie tussen oktober en december 36 stempeldagen overwegen.Heel december stil Het gaat om 21 dagen in oktober en november. In december zou de fabriek de hele maand stilliggen: er is immers ook een week collectief verlof voorzien en er wordt in de eerste week van december niet gewerkt. De vakbonden van de fabriek ontmoeten vandaag/donderdag topman Stephen Odell in Keulen. Ze hopen te weten te komen wanneer de productie van de nieuwe Mondeo zal starten. (Belga/TV)