Het nieuws raakte bekend enkele dagen nadat het bedrijf een half miljard dollar ophaalde via de verkoop van aandelen aan zakenbank Goldman Sachs en het Russische Digital Sky Technologies. Door die operatie werd Facebook op 50 miljard dollar gewaardeerd

Facebook zou de eerste negen maanden van 2010 355 miljoen dollar netto-inkomsten geboekt hebben op een omzet van 1,2 miljard dollar.

Hoewel de Facebook-top zich sinds de oprichting steeds verzet heeft tegen een mogelijke beursgang, komt de socialenetwerksite door de hoge waardering onder druk te staan om dat toch te doen.

Het nieuws raakte bekend enkele dagen nadat het bedrijf een half miljard dollar ophaalde via de verkoop van aandelen aan zakenbank Goldman Sachs en het Russische Digital Sky Technologies. Door die operatie werd Facebook op 50 miljard dollar gewaardeerdFacebook zou de eerste negen maanden van 2010 355 miljoen dollar netto-inkomsten geboekt hebben op een omzet van 1,2 miljard dollar.Hoewel de Facebook-top zich sinds de oprichting steeds verzet heeft tegen een mogelijke beursgang, komt de socialenetwerksite door de hoge waardering onder druk te staan om dat toch te doen.