De zakenbank Lazard, de onafhankelijke expert die de raad van bestuur van Telenet aanduidde om het aangekondigde bod van hoofdaandeelhouder Liberty Global te beoordelen, waardeert het aandeel van de Mechelse kabelgroep op 37 tot 42 euro per stuk. Dat meldt Telenet.

35 euro

Liberty Global kondigde eind september aan een bod ter waarde van 35 euro per aandeel te lanceren op het belang in Telenet dat het nog niet bezit. De Amerikanen hadden op dat moment al 50,04 procent van Telenet in handen.

Telenet publiceerde ook de verwachtingen voor het boekjaar 2013. Het kabelbedrijf verwacht een groei van de bedrijfsopbrengst "tussen 10 à 11 procent", gedreven door verdere groei van het aantal bundelklanten, klanten voor digitale televisie en breedband internet. Ook verwacht Telenet dat de dynamiek in mobiele telefonie "voor een solide bijkomende omzetgroei zal zorgen". (Belga/EE)

De zakenbank Lazard, de onafhankelijke expert die de raad van bestuur van Telenet aanduidde om het aangekondigde bod van hoofdaandeelhouder Liberty Global te beoordelen, waardeert het aandeel van de Mechelse kabelgroep op 37 tot 42 euro per stuk. Dat meldt Telenet. 35 euro Liberty Global kondigde eind september aan een bod ter waarde van 35 euro per aandeel te lanceren op het belang in Telenet dat het nog niet bezit. De Amerikanen hadden op dat moment al 50,04 procent van Telenet in handen. Telenet publiceerde ook de verwachtingen voor het boekjaar 2013. Het kabelbedrijf verwacht een groei van de bedrijfsopbrengst "tussen 10 à 11 procent", gedreven door verdere groei van het aantal bundelklanten, klanten voor digitale televisie en breedband internet. Ook verwacht Telenet dat de dynamiek in mobiele telefonie "voor een solide bijkomende omzetgroei zal zorgen". (Belga/EE)