Nu zijn niet-concurrentiebeding is verstreken, werkt de ondernemer aan de praktische uitwerking van zijn plannen. Het doel is dit jaar nog te beginnen, schrijft De Tijd donderdag.

Vier jaar geleden vertrok Van Malderen bij Ontex. Tot voor kort moest hij een niet-concurrentiebeding respecteren, maar die periode liep enkele maanden geleden af. De ondernemer wil zich voortaan niet meer beperken tot zijn investering in de beursgenoteerde vastgoedgroep VGP en in de private-equitysector (Gimv XL Fonds en Cobepa).

Volgens De Tijd treft Van Malderen voorbereidingen om opnieuw van start te gaan in de sector van de persoonlijke hygiëne, die onder meer maandverband, luiers en papieren zakdoeken omvat. Dat zou mogelijk met een partner gebeuren. Hij zou al bezig zijn met de bouw van een nieuwe productiesite in Oost-Europa.

Van Malderen wil de informatie van De Tijd noch bevestigen, noch ontkennen.

Nu zijn niet-concurrentiebeding is verstreken, werkt de ondernemer aan de praktische uitwerking van zijn plannen. Het doel is dit jaar nog te beginnen, schrijft De Tijd donderdag.Vier jaar geleden vertrok Van Malderen bij Ontex. Tot voor kort moest hij een niet-concurrentiebeding respecteren, maar die periode liep enkele maanden geleden af. De ondernemer wil zich voortaan niet meer beperken tot zijn investering in de beursgenoteerde vastgoedgroep VGP en in de private-equitysector (Gimv XL Fonds en Cobepa).Volgens De Tijd treft Van Malderen voorbereidingen om opnieuw van start te gaan in de sector van de persoonlijke hygiëne, die onder meer maandverband, luiers en papieren zakdoeken omvat. Dat zou mogelijk met een partner gebeuren. Hij zou al bezig zijn met de bouw van een nieuwe productiesite in Oost-Europa.Van Malderen wil de informatie van De Tijd noch bevestigen, noch ontkennen.