Er lopen gesprekken, zo klinkt het, om samen met de Italiaanse staatsbank Cassa Depositi e Prestiti bij de Londense beursuitbater London Stock Exchange Group 'een bod in te dienen voor de overname van de activiteiten en voornaamste operationele activa van Borsa Italiana'. Meer informatie volgt 'te gepasten tijde'.

De London Stock Exchange had eind juli al laten weten de beurs van Milaan mogelijk af te stoten, om Europese goedkeuring te krijgen voor de overname van de Amerikaanse dataleverancier Refinitiv.

Er lopen gesprekken, zo klinkt het, om samen met de Italiaanse staatsbank Cassa Depositi e Prestiti bij de Londense beursuitbater London Stock Exchange Group 'een bod in te dienen voor de overname van de activiteiten en voornaamste operationele activa van Borsa Italiana'. Meer informatie volgt 'te gepasten tijde'.De London Stock Exchange had eind juli al laten weten de beurs van Milaan mogelijk af te stoten, om Europese goedkeuring te krijgen voor de overname van de Amerikaanse dataleverancier Refinitiv.