De verhuis is gepland voor mei. De nieuwe kantoren van Euronext Brussel komen in het Markiesgebouw, naast de kathedraal in de hoofdstad.

"Een modern gebouw, dat beantwoordt aan alles wat we nodig hebben", verklaarde Euronext-topman Vincent Van Dessel. Hij wees op de goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer en de lagere exploitatiekosten. "Ook het prestige blijft".

In het beursgebouw wil de stad Brussel een biermuseum inrichten. Wel zou er nog een ruimte blijven herinneren aan de beursactiviteit uit het verleden, luidde het dinsdag. "Ze hebben ons ook expliciet gevraagd om ons podium hier te laten, om af en toe ceremonies te houden", aldus Van Dessel. (Belga/BO)

De verhuis is gepland voor mei. De nieuwe kantoren van Euronext Brussel komen in het Markiesgebouw, naast de kathedraal in de hoofdstad. "Een modern gebouw, dat beantwoordt aan alles wat we nodig hebben", verklaarde Euronext-topman Vincent Van Dessel. Hij wees op de goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer en de lagere exploitatiekosten. "Ook het prestige blijft". In het beursgebouw wil de stad Brussel een biermuseum inrichten. Wel zou er nog een ruimte blijven herinneren aan de beursactiviteit uit het verleden, luidde het dinsdag. "Ze hebben ons ook expliciet gevraagd om ons podium hier te laten, om af en toe ceremonies te houden", aldus Van Dessel. (Belga/BO)