De raad van bestuur van Electrawinds SE heeft beslist om de belangrijkste aandeelhouders en schuldeisers uit te nodigen voor een vergadering op 27 november. Het noodlijdende groenestroombedrijf wil er onderhandelen over een overeenkomst om het bedrijf recht te houden en over alternatieven voor de toekomstige financiering van het bedrijf.

Indien er geen afdoende overeenkomst bereikt kan worden met de aandeelhouders of met het investeerdersconsortium bestaande uit DG Infra+, Fortino, Gimv-XL en de Vlaamse investeringsmaatschappij PMV, moet de groep tegen maandag 2 december de boeken neerleggen, aldus de raad van bestuur. (Belga/EE)

De raad van bestuur van Electrawinds SE heeft beslist om de belangrijkste aandeelhouders en schuldeisers uit te nodigen voor een vergadering op 27 november. Het noodlijdende groenestroombedrijf wil er onderhandelen over een overeenkomst om het bedrijf recht te houden en over alternatieven voor de toekomstige financiering van het bedrijf. Indien er geen afdoende overeenkomst bereikt kan worden met de aandeelhouders of met het investeerdersconsortium bestaande uit DG Infra+, Fortino, Gimv-XL en de Vlaamse investeringsmaatschappij PMV, moet de groep tegen maandag 2 december de boeken neerleggen, aldus de raad van bestuur. (Belga/EE)