Liberty Global en heeft nu een belang van 58,4 procent van het Mechelse kabelbedrijf in handen, meldt het.

Bod te laag

Tegen het bod van Liberty Global, dat vrijdag afliep, bestond heel wat tegenkanting. Enkele grote aandeelhouders en de onafhankelijke bestuurders van Telenet vonden het bod van 35 euro per aandeel te laag. Een expert die was aangeduid door de raad van bestuur van Telenet, waardeerde het aandeel van de Mechelse kabelgroep op 37 tot 42 euro.

Officiële resultaten

Op 18 januari worden de resultaten van de eerste biedingsronde officieel bekendgemaakt. Dan zal ook duidelijk worden of Liberty Global zijn bod verlengt. De Amerikanen hadden bij de aankondiging van het bod in september 50,04 procent van de Telenet-aandelen in handen. (Belga/TV)

Liberty Global en heeft nu een belang van 58,4 procent van het Mechelse kabelbedrijf in handen, meldt het.Bod te laag Tegen het bod van Liberty Global, dat vrijdag afliep, bestond heel wat tegenkanting. Enkele grote aandeelhouders en de onafhankelijke bestuurders van Telenet vonden het bod van 35 euro per aandeel te laag. Een expert die was aangeduid door de raad van bestuur van Telenet, waardeerde het aandeel van de Mechelse kabelgroep op 37 tot 42 euro.Officiële resultaten Op 18 januari worden de resultaten van de eerste biedingsronde officieel bekendgemaakt. Dan zal ook duidelijk worden of Liberty Global zijn bod verlengt. De Amerikanen hadden bij de aankondiging van het bod in september 50,04 procent van de Telenet-aandelen in handen. (Belga/TV)