EasyHotel breidt uit naar België en Luxemburg. De prijsvechter wil in ons land hotels oprichten in Antwerpen en Brussel. EasyHotel maakt deel uit van de easyGroup, waaronder ook lagekostenmaatschappij easyJet en autoverhuurbedrijf easyCar vallen. De hotelketen heeft wereldwijd 19 vestigingen in de grote steden van Europa, het Midden-Oosten en Afrika. In Nederland heeft easyHotel al twee hotels in Amsterdam en Den Haag en na de zomer komt daar een vestiging bij in Rotterdam.

Tot 2017 gaat easyHotel minstens 1 hotel per jaar openen in de Benelux, zo kondigen Stelios Haji-Ioannou, de Griekse oprichter van easyHotel en easyJet, en DanZep Hotels, de franchisenemer voor het hotelconcept in de Benelux, aan. Voor de expansie in België en Luxemburg mikt de keten op de grote steden, zo verduidelijkt Smith Communicatie, het Nederlandse communicatiebureau dat werkt voor easyHotel Benelux. 'Antwerpen, Brussel en Luxemburg-Stad, dat zijn de locaties waar naar panden gekeken wordt om hotels op te richten.' Specifieke plannen over locatie of gebouwen zijn er nog niet.

Prijsbreker

EasyHotel profileert zich als een echte prijsbreker. De hotels hebben geen restaurant en roomservice, minibar, ontbijt en een wake-up call zijn er onbestaande. De klant betaalt enkel voor wat hij afneemt. Bovendien worden de hotels ingericht in leegstaande kantoorgebouwen op centrale locaties. De keten richt zich zowel op de zakelijke als de particuliere- en vrijetijdsmarkt. (Belga/ANP/KVDA)

EasyHotel breidt uit naar België en Luxemburg. De prijsvechter wil in ons land hotels oprichten in Antwerpen en Brussel. EasyHotel maakt deel uit van de easyGroup, waaronder ook lagekostenmaatschappij easyJet en autoverhuurbedrijf easyCar vallen. De hotelketen heeft wereldwijd 19 vestigingen in de grote steden van Europa, het Midden-Oosten en Afrika. In Nederland heeft easyHotel al twee hotels in Amsterdam en Den Haag en na de zomer komt daar een vestiging bij in Rotterdam. Tot 2017 gaat easyHotel minstens 1 hotel per jaar openen in de Benelux, zo kondigen Stelios Haji-Ioannou, de Griekse oprichter van easyHotel en easyJet, en DanZep Hotels, de franchisenemer voor het hotelconcept in de Benelux, aan. Voor de expansie in België en Luxemburg mikt de keten op de grote steden, zo verduidelijkt Smith Communicatie, het Nederlandse communicatiebureau dat werkt voor easyHotel Benelux. 'Antwerpen, Brussel en Luxemburg-Stad, dat zijn de locaties waar naar panden gekeken wordt om hotels op te richten.' Specifieke plannen over locatie of gebouwen zijn er nog niet. Prijsbreker EasyHotel profileert zich als een echte prijsbreker. De hotels hebben geen restaurant en roomservice, minibar, ontbijt en een wake-up call zijn er onbestaande. De klant betaalt enkel voor wat hij afneemt. Bovendien worden de hotels ingericht in leegstaande kantoorgebouwen op centrale locaties. De keten richt zich zowel op de zakelijke als de particuliere- en vrijetijdsmarkt. (Belga/ANP/KVDA)