"We hebben enkele doelwitten in het vizier" binnen defensie, veiligheid en diensten, en "we hebben de capaciteit om daarin een à twee miljard euro te investeren", aldus Gallois in de Duitse economische krant. Het potentiële investeringsbedrag is hoger dan wat EADS tot nog toe aangegeven had.

Eind juli zei EADS, dat een comfortabele 8,9 miljard euro aan geldelijke middelen heeft, bereid te zijn om tot een miljard euro te besteden aan een overname. Het concern tracht een beter evenwicht te vinden tussen zijn verschillende activiteiten en minder afhankelijk te zijn van zijn hoofdfiliaal, de fabrikant van vliegtuigen voor de burgerluchtvaart Airbus.

"We hebben enkele doelwitten in het vizier" binnen defensie, veiligheid en diensten, en "we hebben de capaciteit om daarin een à twee miljard euro te investeren", aldus Gallois in de Duitse economische krant. Het potentiële investeringsbedrag is hoger dan wat EADS tot nog toe aangegeven had. Eind juli zei EADS, dat een comfortabele 8,9 miljard euro aan geldelijke middelen heeft, bereid te zijn om tot een miljard euro te besteden aan een overname. Het concern tracht een beter evenwicht te vinden tussen zijn verschillende activiteiten en minder afhankelijk te zijn van zijn hoofdfiliaal, de fabrikant van vliegtuigen voor de burgerluchtvaart Airbus.