In totaal zijn 918 wagens van het model 918 Spyder gefabriceerd. Volgens de automaker waren vooral Amerikanen happig op de 'plug-in hybrid'. In totaal werden krap driehonderd wagens naar de Verenigde Staten verscheept. China en Duitsland waren goed voor elk honderd stuks.

De auto trekt in 2,5 seconde op van 0 naar 100 kilometer per uur. Het model is volgens Porsche evenwel zuiniger dan bijvoorbeeld de Toyota Prius. Porsche presenteerde de 918 Spyder ruim een jaar geleden, de wagen was sinds maart dit jaar verkrijgbaar. (Belga/NS)

In totaal zijn 918 wagens van het model 918 Spyder gefabriceerd. Volgens de automaker waren vooral Amerikanen happig op de 'plug-in hybrid'. In totaal werden krap driehonderd wagens naar de Verenigde Staten verscheept. China en Duitsland waren goed voor elk honderd stuks. De auto trekt in 2,5 seconde op van 0 naar 100 kilometer per uur. Het model is volgens Porsche evenwel zuiniger dan bijvoorbeeld de Toyota Prius. Porsche presenteerde de 918 Spyder ruim een jaar geleden, de wagen was sinds maart dit jaar verkrijgbaar. (Belga/NS)