Brandstofbedrijven weigerden de vliegtuigen van SpiceJet vol te tanken.

Door de repulsie bleven duizenden passagiers van de Indiase luchtvaartmaatschappij aan de grond. Dat melden Indiase media en werd bevestigd door een woordvoerder van de internationale luchthaven in New Delhi.

Reden voor de weigering tot tanken zou wanbetaling door SpiceJet zijn. De maatschappij kon niet bereikt worden voor commentaar.

Volgens het nieuwsagentschap IANS krijgt het in financiële moeilijkheden verkerende SpiceJet sinds dinsdag geen kerosine meer.

SpiceJet is in handen van de in Madras gevestigde Sun Group en voert dagelijks meer dan 300 vluchten uit. SpiceJet heeft voornamelijk bestemmingen binnen India, maar vliegt internationaal onder andere ook op Afghanistan, Thailand, Nepal en de Verenigde Arabische Emiraten. (Belga/NS)

Brandstofbedrijven weigerden de vliegtuigen van SpiceJet vol te tanken. Door de repulsie bleven duizenden passagiers van de Indiase luchtvaartmaatschappij aan de grond. Dat melden Indiase media en werd bevestigd door een woordvoerder van de internationale luchthaven in New Delhi. Reden voor de weigering tot tanken zou wanbetaling door SpiceJet zijn. De maatschappij kon niet bereikt worden voor commentaar. Volgens het nieuwsagentschap IANS krijgt het in financiële moeilijkheden verkerende SpiceJet sinds dinsdag geen kerosine meer.SpiceJet is in handen van de in Madras gevestigde Sun Group en voert dagelijks meer dan 300 vluchten uit. SpiceJet heeft voornamelijk bestemmingen binnen India, maar vliegt internationaal onder andere ook op Afghanistan, Thailand, Nepal en de Verenigde Arabische Emiraten. (Belga/NS)