Dat blijkt uit cijfers die bedrijfsinformatiespecialist Graydon publiceert. Zowel De Tijd, De Morgen, De Standaard als Het Nieuwsblad berichten hierover.

"Allicht is dat het gevolg van de verhoogde belasting op de liquidatiebonus", zegt Kobe Verheyen van Graydon.

Zelfstandigen en ondernemingen hadden tot 1 oktober de tijd om te ontsnappen aan de verhoogde belasting op de liquidatiebonus. De regering-Di Rupo besliste vorig jaar de roerende voorheffing op de liquidatiebonus te verhogen van 10 naar 25 procent.

De verhoging "lokte veel protest uit", aldus De Tijd, "want vele zelfstandigen zien de liquidatiebonus als een spaarpotje voor hun pensioen."

(Belga/RR)

Dat blijkt uit cijfers die bedrijfsinformatiespecialist Graydon publiceert. Zowel De Tijd, De Morgen, De Standaard als Het Nieuwsblad berichten hierover. "Allicht is dat het gevolg van de verhoogde belasting op de liquidatiebonus", zegt Kobe Verheyen van Graydon. Zelfstandigen en ondernemingen hadden tot 1 oktober de tijd om te ontsnappen aan de verhoogde belasting op de liquidatiebonus. De regering-Di Rupo besliste vorig jaar de roerende voorheffing op de liquidatiebonus te verhogen van 10 naar 25 procent.De verhoging "lokte veel protest uit", aldus De Tijd, "want vele zelfstandigen zien de liquidatiebonus als een spaarpotje voor hun pensioen."(Belga/RR)