Antwerpen Linkeroever, Antwerpen Gitschottellei en Genk Centrum, gaan donderdagavond in plaats van zaterdag om 17 uur onherroepelijk dicht.

"In deze drie supermarkten is nog onvoldoende stock aanwezig om de klanten morgen en zaterdag een correcte service te kunnen bieden", laat woordvoerder Vervoort in een mededeling via e-mail weten.

De negen hypermarkten die door het herstructureringsplan sneuvelen, houden de deuren - zoals gepland - open tot uiterlijk zaterdag 17 uur. Dan valt ook daar het doek na een maandenlange strijd om het voorbestaan van Carrefour België.

In totaal zullen op zaterdag 31 juli om 17 uur 16 Carrefour-vestigingen de deuren hebben gesloten. Na Antwerpen Linkeroever, Antwerpen Gitschottellei en Genk Centrum donderdag, verdwijnen zaterdag ook de Carrefour GB's van Kortrijk Walle, Maaseik, Maasmechelen en Gent Groene Vallei. De laatste vier nemen een nieuwe doorstart onder franchise.

Er gaan ook negen hypermarkten (Eupen, Jumet, Kuurne, Sint-Pieters-Leeuw, Mechelen-Noord, Middelkerke, Ronse, Zwijnaarde en Casteau) dicht. De vestiging in Casteau - dicht bij Mons - wordt omgebouwd tot een supermarkt in franchisemodel.

Antwerpen Linkeroever, Antwerpen Gitschottellei en Genk Centrum, gaan donderdagavond in plaats van zaterdag om 17 uur onherroepelijk dicht. "In deze drie supermarkten is nog onvoldoende stock aanwezig om de klanten morgen en zaterdag een correcte service te kunnen bieden", laat woordvoerder Vervoort in een mededeling via e-mail weten. De negen hypermarkten die door het herstructureringsplan sneuvelen, houden de deuren - zoals gepland - open tot uiterlijk zaterdag 17 uur. Dan valt ook daar het doek na een maandenlange strijd om het voorbestaan van Carrefour België.In totaal zullen op zaterdag 31 juli om 17 uur 16 Carrefour-vestigingen de deuren hebben gesloten. Na Antwerpen Linkeroever, Antwerpen Gitschottellei en Genk Centrum donderdag, verdwijnen zaterdag ook de Carrefour GB's van Kortrijk Walle, Maaseik, Maasmechelen en Gent Groene Vallei. De laatste vier nemen een nieuwe doorstart onder franchise.Er gaan ook negen hypermarkten (Eupen, Jumet, Kuurne, Sint-Pieters-Leeuw, Mechelen-Noord, Middelkerke, Ronse, Zwijnaarde en Casteau) dicht. De vestiging in Casteau - dicht bij Mons - wordt omgebouwd tot een supermarkt in franchisemodel.