De 188 getroffen werknemers van Punch Powertrain, producent van automatische versnellingsbakken, behoren tot de afdeling Operations. Voor de afdelingen R&D en SG&A is er nog onduidelijkheid en is er voorlopig niets gecommuniceerd.

De arbeiders hadden vorige week vrijdag het werk neergelegd na mediaberichten dat het bedrijf een onbekend aantal banen zou schrappen. De middagploeg hervatte in de namiddag al het werk. Sinds maandag waren de arbeiders van het Truiense bedrijf gewoon weer aan de slag.

De directie kondigde toen aan verschillende scenario's te onderzoeken, om die dan met de vakbonden te bespreken. Uiteindelijk werd donderdag beslist om vrijdagochtend een bijzondere ondernemingsraad te houden. Aanvankelijk zou het sociaal overleg pas midden september plaatsvinden.

De 188 getroffen werknemers van Punch Powertrain, producent van automatische versnellingsbakken, behoren tot de afdeling Operations. Voor de afdelingen R&D en SG&A is er nog onduidelijkheid en is er voorlopig niets gecommuniceerd.De arbeiders hadden vorige week vrijdag het werk neergelegd na mediaberichten dat het bedrijf een onbekend aantal banen zou schrappen. De middagploeg hervatte in de namiddag al het werk. Sinds maandag waren de arbeiders van het Truiense bedrijf gewoon weer aan de slag.De directie kondigde toen aan verschillende scenario's te onderzoeken, om die dan met de vakbonden te bespreken. Uiteindelijk werd donderdag beslist om vrijdagochtend een bijzondere ondernemingsraad te houden. Aanvankelijk zou het sociaal overleg pas midden september plaatsvinden.