"In het document dat maandag werd voorgesteld staat niets nieuw", aldus Irène Pêtre van LBC. Over de inhoud wil ze zich voorlopig niet uitspreken. "Onze enige wens is dat Champion snel duidelijkheid verschaft over het aantal winkels dat de keten overneemt."

Bij BBTK was een gelijkaardig geluid te horen. "Wat wij willen zijn hoofden om na te denken, handen om te werken en tijd om een commercieel plan uit te werken dat vruchten afwerpt", zegt Myriam Delmée.

Dinsdag zal de directie antwoord geven op de vragen van de vakbond die nog niet werden beantwoord.

"In het document dat maandag werd voorgesteld staat niets nieuw", aldus Irène Pêtre van LBC. Over de inhoud wil ze zich voorlopig niet uitspreken. "Onze enige wens is dat Champion snel duidelijkheid verschaft over het aantal winkels dat de keten overneemt." Bij BBTK was een gelijkaardig geluid te horen. "Wat wij willen zijn hoofden om na te denken, handen om te werken en tijd om een commercieel plan uit te werken dat vruchten afwerpt", zegt Myriam Delmée. Dinsdag zal de directie antwoord geven op de vragen van de vakbond die nog niet werden beantwoord.