De rechtbank schorste ook de overdracht van Global Services aan Brink's Diamond and Jewelry Services. Daardoor kunnen de voorlopige bewindvoerders Gérard Delvaux en Alain Zenner aanblijven tot 23 februari 2011. Tot dan is Brink's beschermd tegen zijn schuldeisers en kan in alle rust worden gezocht naar een overnemer.

Brink's legde op 12 november officieel de boeken neer. Volgens de vakbonden ging het om een frauduleus faillissement. Op 17 november weigerde de handelsrechtbank van Brussel de faillissementsaanvraag van Brink's Belgium. Daar werd toen al bijna vier weken gestaakt tegen aangekondigde besparingsmaatregelen, waaronder plannen om de werknemers over te hevelen van het bediende- naar het arbeidersstatuut.

De rechtbank schorste ook de overdracht van Global Services aan Brink's Diamond and Jewelry Services. Daardoor kunnen de voorlopige bewindvoerders Gérard Delvaux en Alain Zenner aanblijven tot 23 februari 2011. Tot dan is Brink's beschermd tegen zijn schuldeisers en kan in alle rust worden gezocht naar een overnemer. Brink's legde op 12 november officieel de boeken neer. Volgens de vakbonden ging het om een frauduleus faillissement. Op 17 november weigerde de handelsrechtbank van Brussel de faillissementsaanvraag van Brink's Belgium. Daar werd toen al bijna vier weken gestaakt tegen aangekondigde besparingsmaatregelen, waaronder plannen om de werknemers over te hevelen van het bediende- naar het arbeidersstatuut.