Volgens gedelegeerd bestuurder Philip Nichelson heeft dat te maken met een positieve marktevolutie, maar ook met de nieuwe regering.

"Di Rupo I heeft duidelijk gesteld dat ze in de komende jaren heel wat nieuwe jobs wil via het systeem van dienstencheques wil creëren, ondanks de al bij al lichte verhoging van de prijs per dienstencheque - 1 euro bruto en 60 eurocent netto", zegt Nichelson. "Alleen is het zaak om de malafide spelers duidelijk te onderscheiden van de dienstenchequebedrijven die correct zaken doen."

Greenhouse wil zijn kantorennetwerk uitbreiden van 18 naar 25, en dat in de eerste jaarhelft van 2012. Naast het pas geopende nieuwe kantoor in Oostende, komen er nog filialen bij in Herentals, Zulte, Waregem (een tweede), Oudenaarde, Oostkamp en Harelbeke. Volgens Philip Nichelson komen er zo ongeveer 600 jobs voor huishoud- of onderhoudshulp bij.

Greenhouse, gesticht in 2003, is goed voor een omzet van 35 miljoen euro en helpt 1730 mensen aan een job in dienstensector. Tegen 2014 mikt het bedrijf van Philip Nichelson en medevennoot Christophe Vanhaute op 54 miljoen euro omzet. (K.C.)

Volgens gedelegeerd bestuurder Philip Nichelson heeft dat te maken met een positieve marktevolutie, maar ook met de nieuwe regering. "Di Rupo I heeft duidelijk gesteld dat ze in de komende jaren heel wat nieuwe jobs wil via het systeem van dienstencheques wil creëren, ondanks de al bij al lichte verhoging van de prijs per dienstencheque - 1 euro bruto en 60 eurocent netto", zegt Nichelson. "Alleen is het zaak om de malafide spelers duidelijk te onderscheiden van de dienstenchequebedrijven die correct zaken doen." Greenhouse wil zijn kantorennetwerk uitbreiden van 18 naar 25, en dat in de eerste jaarhelft van 2012. Naast het pas geopende nieuwe kantoor in Oostende, komen er nog filialen bij in Herentals, Zulte, Waregem (een tweede), Oudenaarde, Oostkamp en Harelbeke. Volgens Philip Nichelson komen er zo ongeveer 600 jobs voor huishoud- of onderhoudshulp bij. Greenhouse, gesticht in 2003, is goed voor een omzet van 35 miljoen euro en helpt 1730 mensen aan een job in dienstensector. Tegen 2014 mikt het bedrijf van Philip Nichelson en medevennoot Christophe Vanhaute op 54 miljoen euro omzet. (K.C.)