Premier Elio Di Rupo wil niet dat Dexia-CEO Pierre Mariani een (hoge) vertrekpremie krijgt wanneer hij de Frans-Belgische bank verlaat.

Tijdens zijn bezoek aan de Franse president Nicolas Sarkozy en zijn collega-premier François Fillon in Parijs heeft Di Rupo "heel duidelijk" zijn weigering uitgesproken voor elke vorm van gouden handdruk voor Mariani.

Donderdag maakte Mariani bekend dat Dexia in 2011 11,6 miljard euro verlies heeft geleden. Hij verwees daarvoor naar "de excessen van het verleden". (Belga)

Premier Elio Di Rupo wil niet dat Dexia-CEO Pierre Mariani een (hoge) vertrekpremie krijgt wanneer hij de Frans-Belgische bank verlaat. Tijdens zijn bezoek aan de Franse president Nicolas Sarkozy en zijn collega-premier François Fillon in Parijs heeft Di Rupo "heel duidelijk" zijn weigering uitgesproken voor elke vorm van gouden handdruk voor Mariani. Donderdag maakte Mariani bekend dat Dexia in 2011 11,6 miljard euro verlies heeft geleden. Hij verwees daarvoor naar "de excessen van het verleden". (Belga)