De verkoop maakt deel uit van het met Europa afgesproken herstructureringsplan. Dat melden Dexia en NRB woensdag.

Adinfo is een holdingmaatschappij met twee dochterondernemingen in Vlaanderen (Cevi en Logins) en een in Wallonië (Adehis). Adinfo behaalde in 2009 met 340 werknemers een omzet van 45,7 miljoen euro.

Dexia moest volgens het met de Europese Commissie overeengekomen herstructureringsplan voor het einde van 2010 een overeenkomst bereiken over de verkoop van zijn belang in Adinfo. De raad van bestuur en de mededingingsautoriteit moeten de transactie nog goedkeuren.

NRB uit Herstal telt meer dan 600 werknemers en realiseerde in 2009 een omzet van 130 miljoen euro. Het bedrijf levert it-diensten aan onder meer de financiële, de publieke en de nutssector.

De verkoop maakt deel uit van het met Europa afgesproken herstructureringsplan. Dat melden Dexia en NRB woensdag. Adinfo is een holdingmaatschappij met twee dochterondernemingen in Vlaanderen (Cevi en Logins) en een in Wallonië (Adehis). Adinfo behaalde in 2009 met 340 werknemers een omzet van 45,7 miljoen euro. Dexia moest volgens het met de Europese Commissie overeengekomen herstructureringsplan voor het einde van 2010 een overeenkomst bereiken over de verkoop van zijn belang in Adinfo. De raad van bestuur en de mededingingsautoriteit moeten de transactie nog goedkeuren. NRB uit Herstal telt meer dan 600 werknemers en realiseerde in 2009 een omzet van 130 miljoen euro. Het bedrijf levert it-diensten aan onder meer de financiële, de publieke en de nutssector.