Het zijn vooral de kasbons met een langere looptijd die meer gaan opbrengen. De rente voor een kasbon met een looptijd van twee jaar wordt verhoogd van 1,50 procent naar 1,60 procent. De rente op een kasbon van vier jaar gaat 2,35 procent bedragen, tegenover 2,25 procent vandaag. Een kasbon met een looptijd van vijf jaar, krijgt een rente van 2,60 procent, tegenover 2,50 procent voordien.

De aangekondigde renteverhoging gaat om brutorendementen. Kasbons brachten lange tijd amper meer op dan het spaarboekje, maar lijken nu stilaan weer een interessant beleggingsalternatief, ook door de lage rentes op de spaarrekeningen.

Het zijn vooral de kasbons met een langere looptijd die meer gaan opbrengen. De rente voor een kasbon met een looptijd van twee jaar wordt verhoogd van 1,50 procent naar 1,60 procent. De rente op een kasbon van vier jaar gaat 2,35 procent bedragen, tegenover 2,25 procent vandaag. Een kasbon met een looptijd van vijf jaar, krijgt een rente van 2,60 procent, tegenover 2,50 procent voordien. De aangekondigde renteverhoging gaat om brutorendementen. Kasbons brachten lange tijd amper meer op dan het spaarboekje, maar lijken nu stilaan weer een interessant beleggingsalternatief, ook door de lage rentes op de spaarrekeningen.