Beide partijen hebben de intentie om de volledige overname "in de komende weken te finaliseren". Dat meldt Dexia woensdag. Het Franse Sham, volgens Dexia een belangrijke speler in de sector van medische aansprakelijkheidsverzekeringen, leidt een consortium met andere mutualiteiten voor de overname van Sofaxis, dat actief is als gespecialiseerde verzekeringsmakelaar en dienstverlener op het vlak van sociale bescherming en human resources aan de lokale openbare sector.

Europa keurde eind vorig jaar het ontmantelingsplan van Dexia goed en gaf groen licht voor overheidsgaranties van België, Frankrijk en Luxemburg ten belope van 85 miljard euro. (Belga/MI)

Beide partijen hebben de intentie om de volledige overname "in de komende weken te finaliseren". Dat meldt Dexia woensdag. Het Franse Sham, volgens Dexia een belangrijke speler in de sector van medische aansprakelijkheidsverzekeringen, leidt een consortium met andere mutualiteiten voor de overname van Sofaxis, dat actief is als gespecialiseerde verzekeringsmakelaar en dienstverlener op het vlak van sociale bescherming en human resources aan de lokale openbare sector. Europa keurde eind vorig jaar het ontmantelingsplan van Dexia goed en gaf groen licht voor overheidsgaranties van België, Frankrijk en Luxemburg ten belope van 85 miljard euro. (Belga/MI)