Dexia heeft vrijdag een nieuwe fase van het 'ontmantelingsplan' in Frankrijk aangekondigd. Dat betekent dat de organisaties van Dexia (België en Frankrijk) en van Dexia Crédit Local zullen worden geïntegreerd.

Door het 'ontmantelingsplan' van de restbank gaan 312 arbeidsplaatsen verloren. Maar tegelijk zouden er 235 arbeidsplaatsen worden vrijgemaakt om de werknemers die hun job zouden verliezen, opnieuw in te schakelen in het arbeidsproces. In de loop van de eerste helft van 2013 zouden die werknemers zich ook kandidaat kunnen stellen voor vacatures binnen de afdeling van de lokale overheidssector van La Banque Postale (LPB) en de joint venture van LBP en Caisse des Dépôts, waarbij ze voorrang zouden krijgen bij de rekrutering. (Belga/BO)

Dexia heeft vrijdag een nieuwe fase van het 'ontmantelingsplan' in Frankrijk aangekondigd. Dat betekent dat de organisaties van Dexia (België en Frankrijk) en van Dexia Crédit Local zullen worden geïntegreerd. Door het 'ontmantelingsplan' van de restbank gaan 312 arbeidsplaatsen verloren. Maar tegelijk zouden er 235 arbeidsplaatsen worden vrijgemaakt om de werknemers die hun job zouden verliezen, opnieuw in te schakelen in het arbeidsproces. In de loop van de eerste helft van 2013 zouden die werknemers zich ook kandidaat kunnen stellen voor vacatures binnen de afdeling van de lokale overheidssector van La Banque Postale (LPB) en de joint venture van LBP en Caisse des Dépôts, waarbij ze voorrang zouden krijgen bij de rekrutering. (Belga/BO)