Deutsche Bank deed dit jaar goede zaken met de obligatiehandel door de onrust op de financiële markten als gevolg van de coronacrisis. Het totale aantal bonussen zal waarschijnlijk wat lager uitvallen dan vorig jaar, omdat veel banen zijn geschrapt bij de grootste bank van Duitsland en omdat voor andere bedrijfsonderdelen lagere variabele beloningen worden uitgekeerd.

Ook andere grote banken zijn naar verluidt van plan om obligatiehandelaars hogere bonussen toe te kennen. Bij de Amerikaanse banken JPMorgan Chase en Goldman Sachs zou het gaan om verhogingen van 20 procent en bij het Britse Barclays om een toename met 10 procent.

Overigens heeft de Europese Centrale Bank (ECB) een oproep gedaan aan Europese banken om 'terughoudend' te zijn met bonussen door de onzekerheid rond de coronacrisis.

Deutsche Bank deed dit jaar goede zaken met de obligatiehandel door de onrust op de financiële markten als gevolg van de coronacrisis. Het totale aantal bonussen zal waarschijnlijk wat lager uitvallen dan vorig jaar, omdat veel banen zijn geschrapt bij de grootste bank van Duitsland en omdat voor andere bedrijfsonderdelen lagere variabele beloningen worden uitgekeerd.Ook andere grote banken zijn naar verluidt van plan om obligatiehandelaars hogere bonussen toe te kennen. Bij de Amerikaanse banken JPMorgan Chase en Goldman Sachs zou het gaan om verhogingen van 20 procent en bij het Britse Barclays om een toename met 10 procent. Overigens heeft de Europese Centrale Bank (ECB) een oproep gedaan aan Europese banken om 'terughoudend' te zijn met bonussen door de onzekerheid rond de coronacrisis.