Deutsche Bank is in het derde kwartaal in de rode cijfers beland, als gevolg van hoge juridische kosten waar de bank mee heeft te kampen. Dat maakte de Duitse bank bekend.

Deutsche Bank moest 894 miljoen euro opzijzetten om de lasten te dekken die worden gemaakt vanwege de schandalen waarmee de bank in verband wordt gebracht.

Het nettoverlies kwam uit op 94 miljoen euro vergeleken met een winst van 41 miljoen euro in het derde kwartaal vorig jaar.

De bank is verwikkeld in een reeks zaken, zoals gesjoemel met rentetarieven als Libor en de vermeende manipulatie van valutakoersen. Er moeten nog schikkingen worden getroffen in die zaken. (Belga/NS)

Deutsche Bank is in het derde kwartaal in de rode cijfers beland, als gevolg van hoge juridische kosten waar de bank mee heeft te kampen. Dat maakte de Duitse bank bekend. Deutsche Bank moest 894 miljoen euro opzijzetten om de lasten te dekken die worden gemaakt vanwege de schandalen waarmee de bank in verband wordt gebracht. Het nettoverlies kwam uit op 94 miljoen euro vergeleken met een winst van 41 miljoen euro in het derde kwartaal vorig jaar. De bank is verwikkeld in een reeks zaken, zoals gesjoemel met rentetarieven als Libor en de vermeende manipulatie van valutakoersen. Er moeten nog schikkingen worden getroffen in die zaken. (Belga/NS)