"We zijn ons volkomen bewust van het belang van deze zaak", zo verklaarde een woordvoerder van de Duitse bank.

"Wat Deutsche Bank betreft, we hebben onze procedure voor het aannemen van klanten verbeterd, we controleren met wie we zaken doen en garanderen dat onze richtlijnen, werkwijzes en systemen zo georganiseerd zijn, dat ze alle relevante wetten en regels volgen", luidt het.

De zondagavond gepubliceerde PanamaPapers bevatten 11,5 miljoen gelekte documenten van het Panamese advocatenkantoor Mossack Fonseca.

De documenten geven inzage in honderdduizenden spookvennootschappen, stichtingen en trusts in 21 offshoreparadijzen wereldwijd. 1.144 van die offshorevennootschappen kunnen worden gelinkt aan alles samen 732 Belgen of mensen die in ons land wonen

(Belga/BO)

"We zijn ons volkomen bewust van het belang van deze zaak", zo verklaarde een woordvoerder van de Duitse bank. "Wat Deutsche Bank betreft, we hebben onze procedure voor het aannemen van klanten verbeterd, we controleren met wie we zaken doen en garanderen dat onze richtlijnen, werkwijzes en systemen zo georganiseerd zijn, dat ze alle relevante wetten en regels volgen", luidt het. De zondagavond gepubliceerde PanamaPapers bevatten 11,5 miljoen gelekte documenten van het Panamese advocatenkantoor Mossack Fonseca. De documenten geven inzage in honderdduizenden spookvennootschappen, stichtingen en trusts in 21 offshoreparadijzen wereldwijd. 1.144 van die offshorevennootschappen kunnen worden gelinkt aan alles samen 732 Belgen of mensen die in ons land wonen(Belga/BO)